Sindirim sıkınıtlarına son!

25 Mar

Düzensiz beslenme, hareketsiz yaşam ve strese bağlı şişkinlik, hazımsızlık, kabızlık, ishal gibi tüm sindirim problemlerine doğal ve etkin bir çözümü var.

Sindirim sistemi düzenleyicisi Bifiform, düzensiz beslenme, hareketsiz yaşam ve strese bağlı şişkinlik, hazımsızlık, kabızlık, ishal gibi tüm sindirim problemlerine doğal ve etkin çözüm sağlıyor. Bifiform, hem probiyotik hem de prebiyotik içeren bir besin takviyesi olarak bağırsak sistemini rahata erdiriyor. Birçok ülkede ailelerin sindirim dostu olarak tercih edilen Bifiform Sachet özellikle çalışan kişiler, seyahat edenler, diyet yapan veya antibiyotik tedavisi görenler tarafından kullanılıyor.

Sağlıklı bireylerde mide-bağırsak mikro florası denge halindedir. Bu dengeyi oluşturan ve koruyan probiyotikler besinlerin emilimine, sindirime yardımcı olurken bağışıklık sistemini de düzenler. Sindirim sistemi düzenleyicisi Bifiform Sachet, içindeki probiyotikle bağırsaktaki dengeyi korurken içerdiği prebiyotikle de bağırsaktaki yararlı bakterilerin beslenip gelişmesine katkı sağlar. Böylelikle düzensiz beslenme, hareketsiz yaşam, stres gibi faktörlerin yol açtığı birçok bağırsak rahatsızlığına çözüm sağlar.

Bifiform, şişkinlik, hazımsızlık, gaz, kabızlık, ishal gibi rahatsızlıkları azaltmasından dolayı birçok ülkede ailelerin sindirim dostu olarak tercih ediliyor. “Sachet” formunda kullanımı da çok kolay olan Bifiform, portakal ve ahududu tadıyla su içinde eritilerek kullanılıyor. Bifiform Sachet formülü, probiyotik bakteri, prebiyotik bileşen ve B1, B6 vitaminleri içeren önemli bir gıda takviyesi olarak öne çıkıyor. Bifiform Sachet’yi özellikle çalışan kişiler, seyahat edenler, diyet yapan veya antibiyotik tedavisi görenlerle bağırsaklarının desteklenmesine daha çok ihtiyaç duyan yaşlılar tercih ediyor.

Bebeklikten itibaren mide-bağırsak mikroflorasının gelişimini destekleyen ve sindirim problemlerine çözüm olan Bifiform Sachet, yenilikçi besin destek ürünleriyle öne çıkan Ferrosan tarafından geliştirildi.

Kaynak : MİLLİYET GAZETESİ

//

Yorum bırakın